Skip to content
Desta Software Logo
Menu

IT advies

Elke bedrijf, klein of groot, heeft te maken met IT. Dit blijkt vaak ingewikkelder en complexer te zijn dan het in eerste instantie lijkt. De termen zijn soms moeilijk te begrijpen en je kunt veel keuzes maken. Heb je geen tijd en zin om je te verdiepen in alle mogelijkheden? Of twijfel je over een keuze en wil je een second opinion? Laat mij je dan helpen.

Desta Software IT diensten

IT-diensten

Over onder andere de volgende IT voorzieningen kan ik advies en hulp bij inrichting geven:

  • hard- en software
  • data-en systeemherstel
  • cloud computing
  • informatiebeveiliging
  • internet
  • (draadloze) netwerken

IT advies

Veel leveranciers zeggen dat zij de oplossing bieden voor alles wat jij nodig hebt. Wat er vaak niet bij verteld wordt, is dat een goede inrichting van de oplossing veel kennis en tijd vraagt. De inrichting is vaak zoals zij het graag zien. Mijn beeld is dat een oplossing ondersteunend moet zijn aan de organisatie en de processen. 

Hoe klein je onderneming ook is, je hebt met verschillende (bedrijfsvoerings)processen en IT voorzieningen te maken. Ik kijk naar de samenhang tussen de verschillende (bedrijfsvoerings)processen en IT voorzieningen van jouw onderneming. Hiermee geef ik je inzicht in de consequenties van de verschillende keuzemogelijkheden voor aanschaf of inrichting.

Desta Software onafhankelijk IT advies
Desta Software Installatie

Inrichting

De inrichting van IT voorzieningen vraagt een bepaald kennisniveau. Ik kan je, naast advies geven, ook helpen met de inrichting en documentatie ervan.
In plaats van zelf de inrichting te doen, kan ik je ook meehelpen met het zoeken naar een partij die dat voor jou kan doen. 
Door mijn kennis, kan ik je ondersteunen door de juiste kritische vragen te stellen. Zodat de inrichting volledig past bij jou en jouw onderneming.

Desta Software maakt IT begrijpelijk Ook voor jou?