Skip to content
Desta Software Logo
Menu

Microsoft 365 Assessment

Een Microsoft 365 omgeving is direct klaar voor gebruik zodra je de licenties koopt. Dit lijkt handig, je kunt snel van start. Maar passen alle instellingen bij jouw bedrijfsbeleid en processen?

Wanneer je het beheer aan een IT leverancier uitbesteedt, zorgt deze voor de inrichting van de Microsoft 365 omgeving. Vaak beheert de leverancier vanuit een ‘one size fits all’ gedachte en richt dit voor iedere organisatie/ bedrijf volgens een vaste standaard in. Dit maakt het beheer voor de leverancier gemakkelijker. Ook hierbij geldt; passen alle instellingen bij jouw organisatie?

Of je het zelf inricht, of kiest voor een IT voorziening: Microsoft 365 hoort ondersteunend te zijn aan jouw bedrijfsbeleid en processen. De keuzes voor de inrichting van een Microsoft 365 omgeving zijn aan jou.

Jij kiest

De Microsoft 365 assessment van Desta Software geeft je inzicht in de inrichting en instellingen van jouw huidige omgeving. Op basis van ervaringen en good practices ontvang je een overzicht van de instellingen met daarbij de keuzemogelijkheden en een advies. Dit overzicht lopen we samen door en zo maak je zelf bewust keuzes voor de inrichting. Deze keuzes leggen we vast. Zo kun je later altijd nagaan waarom je een keuze gemaakt hebt.

M365-assessment-basisinrichting

Basisinrichting

We kijken naar de algemene instellingen van de verschillende Microsoft 365 diensten, hoe het gebruikersbeheer is ingericht, welke licenties je gebruikt en hoe ze worden
toegekend.

Privacy en Beveiliging

Binnen de Microsoft 365 omgeving zijn veel mogelijkheden om privacy en veiligheid van de data te waarborgen. Tijdens de assessment kijken we naar hoe deze instellingen ingesteld staan en waar verbeteringen te behalen zijn.

Microsoft 365 Privacy en Beveiliging
Microsoft 365 Werkplek

Werkplek

Hier kijken we naar de inrichting binnen de Microsoft 365 omgeving om het beheer te kunnen doen en de inrichting van de fysieke werkplek.

Desta Software maakt IT begrijpelijk Ook voor jou?