Skip to content
Desta Software Logo
Menu

Microsoft 365 Backup

Met Microsoft  365 kun je altijd en overal werken zonder dat er een eigen infrastructuur nodig is voor e-mail, bestanden, SharePoint en Teams. Microsoft zorgt voor het platform en de infrastructuur. Zij voorzien daarmee niet in een volledige backup van jouw data. Het blijft jouw verantwoordelijkheid om je data te beveiligen en een backup te maken. Microsoft garandeert de beschikbaarheid en korte termijn restore mogelijkheden (maximaal 30 dagen). Microsoft zélf adviseert daarnaast het gebruik van een 3e partij Microsoft 365 backup oplossing voor langere termijn backups en bescherming tegen ransomware. Zo zit het “gedeelde verantwoordelijksheidsmodel” van Microsoft in elkaar. Wist je dat?
 
Altijd beschermd
Met de Microsoft 365 backup van Desta Software zijn je gegevens altijd beschermd en toegankelijk. Je kunt bestanden eenvoudig herstellen en verkleint hiermee het risico op dataverlies. Je backup wordt opgeslagen in een zeer veilige Cloud Omgeving in Nederland, waarmee je bespaart op hoge kosten aan de aanschaf, inrichting en het beheer van een eigen backupserver.

Blijf ‘In control’

Neem zelf de controle over je data en zorg voor een complete Microsoft 365 Backup met de backupoplossing van Desta Software. Hiermee wordt automatisch een backup gemaakt van je Microsoft 365 omgeving en wordt je data veilig opgeslagen in een Nederlands datacenter.
 

Microsoft 365 backup voor slechts € 2,50 per gebruiker/ per maand.

M365-backup

Backup as a Service

Desta Software biedt een Backup-as-a-Service dienst die voorziet in een volledige backup van alle data, bestanden en mailboxen van een Microsoft 365 omgeving. Hiermee ben je verzekerd van de beste bescherming tegen ransomware, cryptovirussen of ongewenst verwijderde data. De Microsoft 365 backups worden dagelijks opgeslagen in een zeer veilige Cloud omgeving in een datacenter in Amsterdam. Het herstellen van bestanden, mailboxen, Teams onderdelen of hele sites kan je zelf; eenvoudig en snel. 
 
De backupoplossing is inclusief ongelimiteerde Cloud opslag. Het is maandelijks opzegbaar, kent geen lange contractduur en géén eenmalige kosten. Ook geen verborgen of additionele kosten voor up/downloads dus volledig transparant en helder. Daarnaast is er geen backupserver benodigd: je hoeft niet te investeren in de aanschaf, inrichting en beheer van een eigen backupserver of extra storage. Lekker makkelijk!

Voordelig, eenvoudig & transparant

CloudBackup365 is snel en eenvoudig in te zetten voor het maken van een backup van jouw Microsoft 365 data. Je meldt je bij ons aan en geeft aan voor hoeveel gebruikers je een licentie nodig hebt. Wij nemen contact met je op voor de benodigde veilige koppeling van CloudBackup365 met jouw Microsoft 365 omgeving. Wij slaan nooit wachtwoorden van jouw omgeving op, dus heel veilig! Voor jouw backup geldt dan ongelimiteerde opslag voor al je zakelijke data. De facturering geschiedt maandelijks; per gebruiker. Geen langlopende verplichtingen, geen kosten voor up- of downloads. Je weet waar je aan toe bent en wij doen het werk voor je!

M365-backup-transparant
M365-omgeving

Microsoft 365 omgeving

Niet alleen de e-mail binnen jouw organisatie is beschermd door CloudBackup365 maar de complete Microsoft Office 365 omgeving is hiermee beveiligd. De agenda’s, contactpersonen, notities, Teams, SharePoint en OneDrive for Business gegevens van jouw medewerkers zijn hiermee beschermd tegen ransomware, cryptovirussen of ongewenst verwijderen. Alle Microsoft Office 365 backups worden dagelijks opgeslagen in een zeer veilige S3 Cloud omgeving en het herstellen van bestanden, Teams of andere Microsoft Office 365 gegevens kan eenvoudig en snel.

Desta Software maakt IT begrijpelijk Ook voor jou?