Skip to content
Desta Software Logo
Menu

Microsoft 365 Backup

Met Microsoft  365 kun je altijd en overal werken zonder dat er een eigen infrastructuur nodig is voor e-mail, bestanden, SharePoint en Teams. Microsoft zorgt voor het platform en de infrastructuur. Zij voorzien daarmee niet in een volledige backup van jouw data. Het blijft jouw verantwoordelijkheid om je data te beveiligen en een backup te maken. Microsoft garandeert de beschikbaarheid en korte termijn restore mogelijkheden (maximaal 30 dagen). Microsoft zélf adviseert daarnaast het gebruik van een 3e partij Microsoft 365 backup oplossing voor langere termijn backups en bescherming tegen ransomware. Zo zit het “gedeelde verantwoordelijksheidsmodel” van Microsoft in elkaar. Wist je dat?
 
Altijd beschermd
Onze Cloud Backup oplossing voor Microsoft 365 biedt u een veilige en betrouwbare manier om uw belangrijke data op te slaan. Met onze oplossing kunt u eenvoudig en snel alle data uit uw Microsoft 365 omgeving, waaronder Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive for Business, back-uppen naar onze beveiligde Cloudomgeving. Hierdoor bent u beschermd tegen verlies door hardwarefouten, menselijke fouten of cyberaanvallen. Onze oplossing is gemakkelijk te implementeren en te beheren, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten van backup en herstel. Kortom, onze Cloud Backup voor Microsoft 365 biedt u de zekerheid en rust die u nodig hebt om uw bedrijfsgegevens te beschermen.

Blijf ‘In control’

Neem zelf de controle over je data en zorg voor een complete Microsoft 365 Backup met de backupoplossing van Desta Software. Hiermee wordt automatisch een backup gemaakt van je Microsoft 365 omgeving en wordt je data veilig opgeslagen in een Nederlands datacenter.
 

Microsoft 365 backup voor slechts € 3,00 per gebruiker/ per maand.

M365-backup

Backup as a Service

Onze cloudbackup voor Microsoft 365 biedt u de volgende belangrijke voordelen:
 
Continuïteit van bedrijfsdata: Onze cloudbackup zorgt ervoor dat uw bedrijfsgegevens veilig en toegankelijk zijn, zelfs in geval van technische storingen of rampen.
 
Eenvoudig beheer: Onze oplossing biedt een intuïtieve gebruikersinterface waarmee u eenvoudig uw data kunt beheren, herstellen en bekijken, zonder specialistische kennis.
 
Beveiliging van gegevens: Onze oplossing voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van beveiliging en privacy, waaronder encryptie van gegevens tijdens opslag en overdracht.
 
Met onze cloudbackup voor Microsoft 365 kunt u gerust zijn dat uw bedrijfsgegevens veilig en altijd beschikbaar zijn.

Desta Software maakt IT begrijpelijk Ook voor jou?