Skip to content
Desta Software Logo
Menu

Microsoft 365

Met Microsoft 365 bespaar je tijd en werk je efficiënt. Dit pakket is schaalbaar, flexibel en helpt daarmee organisaties beter samen te werken. Naast de bekende Microsoft programma’s zoals Word, Excel, Outlook en Teams heeft Microsoft 365 nog veel meer slimme programma’s die jou helpen je doelen te bereiken. Wil je gaan beginnen met een Microsoft 365 omgeving of heb je er al een? Laat Desta Software je helpen het platform aan te laten sluiten op je bedrijfsprocessen, zo optimaal mogelijk gebruik te maken van je licenties en zorgen dat je data veilig is middels backup.

M365_Installatie

Inrichting

Altijd en overal op een veilige manier toegang hebben tot de applicaties en informatie die uw bedrijf nodig heeft. Het zakelijke Microsoft 365 Business Platform biedt hierbij uitkomst en wordt volledig door Desta Software naar wens ingericht. 

Microsoft 365 is een zéér compleet systeem, zo compleet dat je als beheerder gemakkelijk verloren raakt in de hoeveelheid mogelijkheden en instellingen. Geen nood, wij helpen je om de belangrijkste instellingen in orde te maken én te houden! 

Met Desta Software weet je zeker dat je Microsoft 365 op de beste manier gebruikt, dat je gebruikt maakt van de laatste mogelijkheden, én dat je Microsoft 365 omgeving veilig is!

Assessment

Een Microsoft 365 omgeving is direct klaar voor gebruik zodra je de licenties koopt. Dit lijkt handig, je kunt snel van start. Maar passen alle instellingen bij jouw bedrijfsbeleid en processen?
Wanneer je het beheer aan een IT leverancier uitbesteedt, zorgt deze voor de inrichting van de Microsoft 365 omgeving. Vaak beheert de leverancier vanuit een ‘one size fits all’ gedachte en richt dit voor iedere organisatie/ bedrijf volgens een vaste standaard in. Dit maakt het beheer voor de leverancier gemakkelijker. Ook hierbij geldt; passen alle instellingen bij jouw organisatie?

M365-assessment
M365-backup

Backup

Met Microsoft 365 kun je altijd en overal werken zonder dat er een eigen infrastructuur nodig is voor e-mail, bestanden, SharePoint en Teams. Microsoft zorgt voor het platform en de infrastructuur. Zij voorzien daarmee niet in een volledige backup van jouw data. Het blijft jouw verantwoordelijkheid om je data te beveiligen en een backup te maken.
 
Altijd beschermd
Met de backupoplossing van Desta Software zijn je gegevens altijd beschermd en toegankelijk. Je kunt bestanden eenvoudig herstellen en verkleint hiermee het risico op dataverlies.

Desta Software maakt IT begrijpelijk Ook voor jou?