Skip to content
Desta Software Logo
Menu

Over Desta Software

Desta Software Foto Dennis StakenburgMijn naam is Dennis Stakenburg en ik ben de man achter Desta Software. Ruim 25 jaar werk ik inmiddels in de wereld van IT en heb hier veel ervaring opgedaan. Ik startte in de functie van applicatiebeheer en heb me doorontwikkeld tot advisering op strategisch-tactisch niveau. Ik heb bij verschillende gemeenten gewerkt en werk nu met veel plezier bij een grote Nederlandse universiteit.

Het aanbod van IT, de zogenoemde oplossingen, wordt steeds beter, mooier en interessanter. De keerzijde van dit hoge niveau, is dat het echt goed inzetten en gebruiken van de beschikbare IT voorzieningen ook steeds complexer wordt. Grote organisaties nemen hiervoor mensen in dienst.

De afgelopen jaren zag ik steeds meer zelfstandigen, verenigingen, non-profit en kleine organisaties worstelen met deze digitale ontwikkelingen. Je ontkomt er niet aan, het helpt je bedrijf, maar het is niet eenvoudig om te bepalen hoe je de mogelijkheden goed inzet. En al helemaal niet om het technische deel ervan goed te begrijpen.

Dat deed mij besluiten om mijn kennis in te zetten, om specifiek deze groep mensen te ondersteunen. Mijn kracht zit in het vertalen van IT in gewone mensentaal. Hierdoor kan ik goed adviseren en snapt de ander ook waar het over gaat. En ik neem werk uit handen, zodat ze zelf kunnen doen waar zij goed in zijn. 

Mijn prijzen zijn aantrekkelijk, doordat ik dit doe naast mijn vaste baan. Hierdoor blijven mijn diensten zeer betaalbaar in vergelijking met de ‘grote’ IT-adviesbureaus en websiteontwikkelaars. En het is persoonlijker, je hebt altijd met mij te maken. 

Partnership

Desta Software is officieel partner van de volgende bedrijven.

     

Desta Software maakt IT begrijpelijk Ook voor jou?